Huishond Plus

Wat is een huishond Plus.

Vaak hoor ik dat de hond een hele mooie band met de baasjes heeft en dat er regelmatig gezegd wordt ”als mijn hond er niet was” of “door de hond durft mijn kind weer naar buiten” en “door mijn hond is mijn kind weer gaan praten”. En zo kan ik nog wel even doorgaan.Door deze mooie ontwikkelingen tussen mens en hond kunnen we een stukje verder gaan met deze band.

Het wordt nooit de assistentie hond die overal mee naar toe gaat, er is niet een speciaal pasje en ook wordt er geen speciaal tuig gedragen. Maar gewoon zijn eigen halsband of zijn eigen tuig. Vandaar de naam Huishond Plus, hier kun je ook lezen Hondenmaatje, of Speciale band hond, of is altijd blij als hij mij ziet hond etc. etc.

Wat kan ik voor jullie betekenen:

Door mijn werk bij mijn eigen hondenschool en als instructeur Assistentie hond en (Kinder)Coach heb ik veel ervaring met het werken en opleiden van een officiële Assistentie hond. Of het werken met mijn eigen hond als Co-Coach.

Hierdoor kan ik net wat meer handvatten geven die je niet op een reguliere hondenschool krijgt. 1 op 1 werken samen met jullie eigen huishond.

Denk hierbij o.a. aan:

  • Samen weer naar buiten durven te gaan
  • Samenwerken aan weerbaarheid
  • Contact liggen van de hond
  • Fun training voor het zelfvertrouwen van het kind

Er is wel een vereiste dat er in ieder geval een basis gehoorzaamheidscursus is gevolgd. Dit is ook bij mij al mogelijk van pup af aan. Dit zijn dan privé lessen waarbij een deel gehoorzaamheid in gegeven worden en trainingen op maat.