Hondentraining

Je kunt met alle honden komen trainen bij mij. Bij nieuwe aanmeldingen van honden die bij mij komen trainen maak ik wel vaak een onderscheid tussen puppy’s en jonge honden (jonger dan 8 maanden) en volwassen honden (vanaf 8 maanden). Iedere combinatie (hond en baas) traint op hun eigen niveau. Ik geef zeer individueel les en alle combinaties kunnen getraind worden tot het niveau dat jullie zelf willen behalen. De ene combinatie zal een gehoorzame huishond willen en de ander wil doorgaan tot een veel hoger niveau. Ik kan je hier alles over vertellen en jullie begeleiden bij deze trajecten.

De honden worden getraind aan de hand van positieve trainingsmethoden. Deze methoden zijn hondvriendelijk en geven een prima resultaat. Ik ga je helpen een goede band op te bouwen met jouw hond die bestaat uit wederzijds respect en een goede communicatie. Positieve gedragstraining is zoveel leuker en effectiever. Slipkettingen en andere instrumenten die honden pijn kunnen doen raden wij af en worden ook niet toegelaten.

Ik geef les in kleine groepen waar je samen met je hond voldoende aandacht en begeleiding krijgt om het gewenste niveau te krijgen.

Privé training:
Naast deze educatieve groepslessen is het ook mogelijk individuele begeleiding te krijgen. Hier werk je 1 op 1 aan jullie eigen hulpvraag, dit kan uiteen lopen van bijvoorbeeld trekken aan de lijn, omgang met andere honden of op gehoorzaamheidsgebied oefeningen willen verfijnen.

Workshops:
Ook worden er regelmatige recreatieve workshops georganiseerd voor cursisten of oud cursisten.

Contactgegevens:

Femke Couvée – Oosterwal

Telefoon: 06-27082163

Emailadres: info@femkecouvee.nl

Actief op Facebook en Instagram te vinden onder de naam Best4Pets Company